sábado, 8 de febrero de 2014

The days pass very quickly

Good evening! 




Com va tot? Per aquí genial, tan genial que els dies em passen volant! Ja fa 5 dies que estic aquí! 

Estic moooolt contenta, em tracten genial, he tingut molta sort. 

Cada dia és diferent i m'encanta! Hem fet cupcakes, he vist la catedral de Winchester (I ja no dic GüinxisteR ara dic: Winxesta), hem anat a la biblioteca (res semblant a les d'aquí) ja he anat a comprar sola i faig amics/aliats per tot arreu (al super, a la botiga de mobils, a la cafeteria...) hem anat a sopar a un Nepalès... Ja he provat la pluja i he pogut comprovar que no s'immuten si es mullen. Els paraigües? Només quan plou fort home! 

També puc dic que em corre el te (without milk plis) per les venes, te all the time! Jajaja i m'encanta! 

Se'm fa super estrany escriure en català, ja que em passo tot el dia parlant angles i fins hi tot arribo a pensar algunes paraules en angles! jajaja mare meva! Això si que és immersió pura. 

Aquí teniu unes fotos de la meva visita d'avui a la Cathedral of Winchester. Sabeu que és la catedral més llarga de tota Europa? Jo no m'ho podia creure quan  ho estava veient! A la imatge només es veu la meitat. Darrere de la pantalla del fons i les fustes, segueix! 






Segurament dimarts que ve començo les classes d'anglès, tinc moltes ganes perquè a vegades em sento una mica india parlant. Tot i que al·lucino perquè ens entenem molt bé!

Sobretot amb la nena, les meves paraules preferides en anglès son: Again!!! Agaiin!! and Another song plis... Jajaj son les que em  repeteix un i un altre cop i significa que li esta agradant molt el que estic fent jajaja liii encanten les cançons en català i castellà. Ara si... la paraula que més odio és: Noouu NouUuu noUuu! jajaja 

Ahir vem anar a la biblioteca perquè com cada matí feien activitats pels nens. Si.. els nens entre 0 i 5 anys no van a l'escola cada dia. Encara estic en procés de comprendre perquè ho fan així i com s'organitzen. Bé, al obrir la porta de la sala on estaven vaig quedar al·lucinada/emocionada/paralitzada! Tot de nens amb els seus pares cantant cançons super mones, amb maraques i tot de materials i gestos. UUUUUuuuuuaUuu vaig fer i vaig introduir-me de ple en el món de les cançons en anglès. 

Així que estan molt bé les cançons en català i castellà que li canto però per avui m'he posat alguns deures i vull compartir-ho amb vosaltres, com a recurs per a treballar a classe. 



Una de molt típica:






Aquestes em semblen adorables:






I com a curiositat, a veure si us sona la melodia d'aquesta:



1 comentario:

  1. Hola Laia, estic molt contenta que et vagi tot super bé.
    És una experiència única ,que la recordaras sempre.
    Un peto i una abraçada ben forta.
    Sara

    ResponderEliminar