lunes, 3 de marzo de 2014

Science

Hello! 

The time flies! I ja estem a Març! 

Tinc pendent explicar-vos la meva experiència a una escola de Southampton, però abans us he d'explicar si o si la genial experiència de l'altre dia. 



Penso que estic tenint molta sort, ja que la nena va a unes activitats molt interessants, enriquidores i educativament genials! 


El divendres passat vaig assistir a la primera classe de Mini Professors. Sisi una classe de ciència per a nens de 2-4 anys. 



Uauu! Imagineu-vos la meva cara quan vaig veure les mini bates blanques, el material, les taules... Intentaré explicar-vos una miqueta per que us feu una idea. 

Les sessions es fan un cop per setmana i es fan al Winchester Discovery Centre. 

El divendres passat la sessió anava sobre BONES (ossos). Van fer moltes activitats, com mirar radiografies, cantar una cançó que anomenava alguns ossos del cos, tocar ossos de veritat, amb escura pipes i canyetes van fer els ossos i el motlle de l'os, van muntar un esquelet mida natural i van estampar les seves mans amb pintura blanca en una cartolina negra representant els ossos de la mà.

Va ser una estona molt enriquidora on els nens tenien els ulls ben oberts, les orelles ben atentes i les mans desitjoses per tocar i experimentar. I jo agafant idees per futures classes :) 





Aquí teniu la seva web, per si us interessa investigar més. 

I per que us feu una idea de com són les classes us deixo dos vídeos de sessions sobre petits animals i sobre volcans. 






Per suposat no cal dir que el millor de tot es que aquestes activitats es fan sempre acompanyats dels pares amb els que comparteixen descobriments, il·lusió i curiositat. 

Jo ja estic desitjant la classe del divendres que ve :)

Que vagi bé la setmana! 
Feliç MARÇ! 

4 comentarios:

  1. Hola Laia m'encanta el teu bloc !!! estic aprenent moooltes coses i a demés tinc noticies teves, estic molt contenta de que tot estigui anant tant bé... pel que estic veient . MOLTS PETONS de Anna, Jaume Iban,Jaime i MªJose

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ohh gràcies! És un honor tenir-vos com a seguidors. Molts petooons!!

      Eliminar
  2. Hola Laia!! He estat llegint el teu bloc. M'encanta amb la il·lusió que expliques i fas totes les activitats!!. I l'anglès que deus aprendre oi?
    Una abraçada i ja ens veurem quan tornis!!!
    Mercè Rullo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Mercè! Me'n alegro molt que t'hagi agradat. Sí, la veritat que estic aprenent l'anglès real, el que s'usa dia a dia i sobretot aprenen molts recursos,jocs i cançons de la cultura i la vida anglesa. Estic molt contenta aquí, està sent una gran experiència! Ens veiem aviat! Petons!

      Eliminar