martes, 10 de diciembre de 2013

Scrapbook

Hola hola! 

Sempre us he parlat que m'agrada l'Scrapbook però em sembla que mai us he ensenyat cap cosa de les que faig. 

El dia 30 de novembre vaig anar a la Fira creativa de Barcelona i la meva mare i jo teniem un projecte entre mans: fer-li un Scrap a la meva tieta que feia 60 anys. 

La fira ens va anar genial, vem agafar moltes idees i comprar algunes cosetes. Papers, lletres, celos, cintes... Aquí va una foto dels materials que vaig utilitzar per a fer aquest Scrap:


Tot el que es veu a la foto ho vaig comprar a fira creativa menys el troquelador que el vaig comprar ja fa temps a Västeras (Suècia). 

Per una banda vem comprar la base a Pepa Paper, és aquesta llibreta que té les tapes dures i ja ve enquadernada i a dintre té com unes 20 pàgines de papers decoratius. Hi ha de diverses temàtiques i nosaltres vem agafar la Vintage. Aquest sistema ens va anar genial perquè només teniem 5 dies per a fer-ho i així no ens vem preocupar pel format ni la enquadernació. Us ho recomano per als principiants. Ve protegit per un plàstic i quan el treus ja no hi ha aquesta gran etiqueta a la portada.


Desprès també vem agafar paper extra decoratiu, ve en packs de 5 o 6 papers, que és el que veieu més a la dreta, aquell paper de floretes, també tot d'estil Vintage, perquè anàvem a posar fotos antigues. 

Ens van anar molt bé les etiquetes que es poden comprar a qualsevol lloc (també super barates al xino) aquestes també són de Pepa Paper. Les etiquetes van genial per a tot, per a escriure i que quedi polit, per a tacar-les una mica de tinta i donar-lis un altre aspecte... És un material que sempre utilitzo! 

Un altre cosa que em va entusiasmar i era la primera vegada que treballava amb elles, va ser les teles adhesives! La de quadres i la de lletres no són papers és tela amb adhesiu al darrere. Posis on les posis queda un aspecte super dolç!!

I seguint amb la mateixa línia de les teles, em vaig enamorar d'aquest "celo" de tela amb floretes grogues. No sabia per a què l'utilitzaria però em va semblar moniiiisim! 



I per finalitzar vaig fer un gran descobriment a la fira Creativa! Una empresa que fa lletres i siluetes en fusta. Jo ja havia comprat algunes lletres de fusta per a alguns projectes, però vaig al·lucinar amb tooootes les tipografies i formes que tenien de fusta. Així que no vem dubtar en agafar lletres per a fer la portada de l'Scrap. L'empresa es diu Fítaller i només van per encàrrec encara no tenen botiga física. 

Bé i desprès d'un gran treball d'investigació entre fotos antigues, portar a escanejar i imprimir vem poder començar a fer el nostre Scrap. 

Aquí teniu algunes fotos del resultat. Altres vegades poso molts més elements a cada pàgina, però l'objectiu principal d'aquest Scrap eren les fotos i la lletra de la meva mare que escrivia a la seva germana. Així que no vaig voler robar massa protagonisme amb molta decoració. 













Aquí només he posat unes quantes, en realitat no sé si hi ha 20 o 30 jeje. M'agrada molt com va quedar. Com veieu amb molta paciència vaig folrar el 60 de fusta amb la cinta de tela i així dóna un aspecte molt retro. També com podeu veure vaig fer un forat a la tapa per a aprofitar aquesta goma que hi havia per posar un retolador, utilitzant-lo per a passar un cordill i que quedés ben tancat l'Scrap. 

Espero que us hagi agradat!! 


5 comentarios:

  1. Laia es super chulo me encanta! Que paciencia!

    ResponderEliminar
  2. Tia ets tota una artista!!!! Ojala tingués temps per poder fer coses tant xules!
    Podries penjar també el conte que vas fer tant xulo del hipo per la uni!

    ResponderEliminar
  3. Wow le habrá encantado la sorpresa es muy bonito Laia siempre tan detallista

    ResponderEliminar
  4. Gracias chicas!! I Mariona, m'has donat una bona idea! A veure si l'Ainara em deixa el conte uns dies i li faig fotos :) Gràcies per la idea!

    ResponderEliminar